Goodie bag carp whisperer

Gratis goodie bag van Carp Whisperer

Misschien wel de aller dikste CARP ZWOLLE deal ooit! Onze gratis goodie bag t.w.v. ruim 30 euro! Bij deze super deal krijgt iedere klant die een CARP ZWOLLE pre-order doet van CW End tackle producten met een winkelwaarde van tenminste 50 euro een gratis goodie bag t.w.v. € 30,-. Dat is natuurlijk een hele mooie deal niet alleen heb je zo je entree kaart eruit maar met een beetje geluk zelfs de brandstofkosten naar de beurs! 

Je mag de gratis goodie bag deal combineren met onze boilie deal (klik hier om de boilie deal te bekijken). Dit betekent dat wanneer je een boilie pre-order plaatst en daarbij voor tenminste 50 euro aan end tackle spullen bestelt je ook de gratis goodie bag ontvangt. Maar er is meer wat deze Super beurs deal echt aantrekkelijk maakt. 

1 Dag karpervissen en filmen met Ernesto Kamminga 

Ja je leest het goed! Iedereen die een end tackle pre-order doet in de webshop maakt kans om 1 dag met Ernesto op pad te gaan. Uiteraard mag je hem dan alle vragen stellen waar je graag eens antwoord op wilt hebben. De bedoeling is om deze dag vast te leggen op film zodat je een mooie herinnering over houdt van deze vissessie.

Trekking van de winnaar live op CARP ZWOLLE

We gaan alle namen van de mensen die een End Tackle pre-order hebben geplaats in een grote doos doen. Op de laatste dag van de beurs zullen we live een trekking doen en de naam van de gelukkige winnaar bekend maken. Dus mocht je ooit eens een dagje willen vissen met Ernesto dan is dit je kans!   

Bezoek ons op stand 304 in hal 3

Wij zien je graag terug op CARP ZWOLLE en zullen er zorg voor dragen dat jouw bestelling netjes klaar staat! Vergeet niet je pakbon mee te nemen als bewijs van je bestelling. Uiteraard kun je tijdens deze dag onder genot van een kopje lekkere koffie een babbeltje maken met onze team leden. We zien elkaar op CARP ZWOLLE!  

Voorwaarden End Tackle pre-order beursdeal

  1. Betaalde bestellingen zijn geldige bestellingen
  2. Let wel zolang de voorraad strekt
  3. Goodie bag t.w.v €30,- bij een pre-oder van tenminste €50,- aan End Tackle
  4. Alleen afhalen Carp Zwolle 2020 op vertoon van pakbon
  5. Te combineren met onze Boilie pre-order beursdeal
  6. De sterkste en scherpste haken | de No.1 in echt hoogwaardige End Tackle

Meer informatie? www.carpwhisperer.com

Reageer op dit artikel