Carp whisperer

Gecoat onderlijn materiaal kopen

Kryptec® Soft Coated Hooklink is speciaal ontworpen voor de vissers die graag met gecoat onderlijn materiaal vissen. Dit is het ideale materiaal om te gebruiken voor de Combi-rig. Anders dan andere gecoat onderlijnmateriaal combineert Kryptec® Coated Hooklink Soft een zeer hoge trekkracht met een geweldige schuurbestendigheid. De matte coating is sterk en bevat geen hinderlijke hulpstoffen welke een vieze smaak hebben of in het water kunnen uitlekken. Kryptec® Coated Hooklink Soft is zeer veelzijdig en geschikt voor vele soorten presentaties, denk maar eens aan een KD-rig, Muli-rig, Combi-rig of de Blowback-rig…

CW Kryptec® Coated Hooklink Soft is een semi-stijf en uitermate schuurbestendige gecoat onderlijn materiaal met een hoge knoopsterkte. Wanneer de coating verwijderd is bevordert de soepele binnenkern het indraaien van de haak in de onderlip. Daarnaast geeft dit materiaal nagenoeg geen wrijvingsweerstand in de bek, waardoor we de waarneembaarheid voor een vis zo laag als mogelijk houden!

Carp Whisperer

De coating van het gecoat onderlijn materiaal is dusdanig sterk dat deze ook intact blijft achter de knoop. Daarnaast is het gecoat onderlijn materiaal voorzien van 3 verschillende camouflage kleuren. De camo Silt past perfect bij wateren met een zwarte modderbodem en de camo Green valt heel mooi weg op wateren met plantengroei, de camo Gravel is het best inzetbaar op wateren met zand, grind of leembodems.

Het mooie aan onze binnenkern is dat deze bestaat uit maar liefst 8 speciaal geweven draden. Het weven van onze high tech vezel gebeurt op computer gestuurde machines. Hierdoor is de binnenkern zeer glad en kunnen we tevens onze eigen unieke vlechtingmethode aanbrengen. Wanneer je op zoek bent naar een echt kwaliteitsproduct dan heb je die nu gevonden!

Carp Whisperer

Eigenschappen

  •   Kan gebruikt worden als leader en gecoat onderlijn materiaal
  •   Erg schuurbestendig
  •   Uitermate sterk
  •   Zinkend
  •   Hoge treksterkte van 25lb en 35lb
  •   Semi stijve verwijderbare coating
  •   Verkrijgbaar op spoelen van 20m
  •   Zonder repulsieve stoffen die de vis kunnen waarnemen

 

Verkrijgbaar in drie verschillende Kryptec® camouflagekleuren; gravel, weed en silt.

 

Link: carpwhisperer.com