FUNCTIONALITEIT… IN EEN PRACHTIG DESIGN

Met de nieuwe D TEC beetmelders presenteert STARBAITS een robuust en functioneel beetmeldersysteem dat er ook nog eens erg mooi uitziet.

Eén van de meest opvallende features is de metalen achterplaat dat samen met het schroefdraad voor de bankstick uit één stuk is gemaakt. Dat is ongelooflijk sterk en een groot voordeel wanneer je met extremere omstandigheden van doen hebt, zoals sterke stroming op de rivier, of andere obstakelvisserij.

Swingers en hangers kun je direct in de beetmelder schroeven. Dat maakt het geheel alleen nog maar robuuster. Maar er zijn meer geraffineerde features. Bijvoorbeeld de bescherming van het loopwieltje bij een forse aanbeet en het feit dat je op dagen met veel wind geen snag ears nodig hebt, omdat de hengel prima en dieper in de houder ligt. Ook de goed zichtbare, sterk lichtgevende led-wieltjes zijn een plus. Daarnaast bezitten de D TEC beetmelder alle bekende eigenschappen, die een beetmelder nodig heeft. Volume, toon en gevoeligheid zijn in te stellen.

 

beetmelders

 

De rubberen beschermkappen die voor de beetmelder beschikbaar zijn hebben een automatische standby-functie. Zou je per abuis de beetmelder een keer vergeten uit te zetten, dan zorgt de beschermkap hiervoor.

De D TEC beetmelder is verkrijgbaar in gewone en draadloze versie en ook als 3+1 of 4+1 set verkrijgbaar.

Te bekijken op de STARBAITS stand nr 337 op Carp Zwolle.

Link: starbaits.nl