Fortis: Hét zonnebrillenmerk in de hengelsport

Fortis Eyewear; opgericht in 2012, en sindsdien hét zonnebrillenmerk in de hengelsport. Met een compleet assortiment kwalitatieve en competitieve polariserende zonnebrillen biedt Fortis keuze voor iedereen. Met bovendien zeer innoverende technologieën zoals de Switch Technologie waarbij de lensen onder invloed van de weersomstandigheden meekleuren van licht naar donker waardoor je altijd het optimale zicht hebt. En heb je dus maar 1 zonnebril nodig voor alle weersomstandigheden! Fortis is de eerste en enige hiermee in de hengelsport. 

Sinds de start van de samenwerking met Snugpak, staat de Snugpak x Fortis Eyewear Range aan performance kleding bekend als de meest hoogwaardige warmtekleding op de markt, de je warm houdt tot maar liefst -15°C! Fortis heeft nu een Technical Layering System (The Elements Range genaamd) ontwikkeld die de kledinglijn completeert. Dit gaat een favoriet worden onder de vissers die het hele jaar door vissen!

 

Nieuwe producten

ELEMENTS LAYERING SYSTEM

Een kleine selectie technical onderkleding waarmee je onder alle omstandigheden comfortabel aan de waterkant kunt zitten. Dit multi lagen systeem zorgt voor een optimale lichaamstemperatuur en vochtafdrijving naar gelang de weersomstandigheden en je activiteiten. De focus met deze introductie van de Elements range ligt dus op het bieden van hoge kwaliteit technical onderkleding die je tegen alle weerselementen optimale beschermt biedt. Want tijdens die koude maanden kot het meer dan ooit op betrouwbaar materiaal en kleding hoort daar zeker ook bij. De range omvat de Half Zip Top, de Bottoms en de Tech Fleece.

ELEMENTS LAYERING SYSTEM

XSR BINOCULARS 8 x 42

Met de XRS verrekijker heeft Fortis de ultieme verrekijker voor de hengelsport ontwikkeld. De XRS biedt de sportvisser een kraakhelder zicht voor zelfs de verste worpen. Essentieel om alle stekjes goed te observeren en visactiviteit op te zoeken. De XRS zijn ontworpen met de focus op optimaal zicht, duurzaamheid en beperkt gewicht. Elke verrekijker is getest op waterdichtheid en zijn bovendien met stikstof gevuld zodat condensatie van de lensen voorkomen wordt. Al met al een serieus hoogwaardige verrekijker voor slechts €129,99!

Fortis bracht met de zonnebrillen eerst  “See Deeper”  en nu maken we het optische beeld tevens “See Further” met de XRS verrekijker! Tevens nieuw op CARP ZWOLLE zijn de Multiscarves, Socks, Hawkbill Sunglasses en de Limited Edition FJ6 in Zwart/Oranje.

Fortis Eyewear

Special Offers

• Bij aankoop van een Fortis Eyewear zonnebril ontvang je een gratis Lanyard t.w.v. €5,-!  
• Bij besteding van minimaal €50,- aan kleding ontvangt een een gratis beanie t.w.v. €13,-

 

Link: fortiseyewear.co.uk