Fortis

Fortis Eyewear

Afgelopen voorjaar werd een geheel nieuw merk zonnebrillen in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd: Fortis Eyewear. Binnen enkele weken had dit hippe merk duizenden likes op Facebook en een indrukwekkend team aan ambassadeurs verzameld.

Toonaangevende karpervissers als Gaz Fareham, Nick Helleur, Oli Davies en Jerry Hammond hebben de kwaliteit van Fortis omarmt. De polariserende zonnebrillen van Fortis wijken af ten opzichte van de standaardvisbril. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en volgen het actuele modebeeld.

Fortis-zonnebrillen doen uitstekend hun werk, maar zijn ook nog eens fraai ontworpen. De zonnebrillen misstaan hierdoor dus ook niet op het terras op of het strand! Sinds afgelopen najaar is het assortiment van Fortis Eyewear ook in de Benelux verkrijgbaar via Wild Catch.

Er zijn momenteel 6 verschillende modellen verkrijgbaar. Van de Ultra Cult Aviator tot de zeer praktische en moderne Wraps. Alle brillen zijn polariserend, voorzien van een duurzaam lichtgewicht montuur, een subtiel logo en stoot- en krasvaste lenzen met UV400-bescherming. Ze worden geleverd in een stevige beschermhoes. Alle brillen zijn CE-goedgekeurd en uitgerust met polariserende CR-39-lenzen. Deze lenzen beschermen 100% tegen de schadelijke UVA -en UVB-stralen.

A6 template

Scherp geprijsd

CR-39-lenzen zijn van alle ongecoate lenzen het best bestand tegen krassen. Alle huidige Fortis-brillen zijn zeer scherp geprijsd, want voor slechts € 32,50 krijg je een zeer kwalitatieve polariserende zonnebril die er ook nog eens erg cool uitziet! Er is keuze uit verschillende kleuren lenzen, van de bruine lenzen in de Aviator tot de ambergele lenzen in de AM/PM Wraps voor omstandigheden met weinig licht. Deze Wraps zijn voorzien van ventilatiegaatjes, wat het beslaan van de bril aanzienlijk verminderd.

2014 wordt een stormachtig jaar voor Fortis, want er staan enkele spannende nieuwe projecten op stapel. Het eerste nieuwtje is dat het merk vanaf het vroege voorjaar zonnebrillen op sterkte zal gaan aanbieden. De prijs hiervan zal iedereen volgens de importeur aangenaam verrassen! Hiernaast zal een hele serie van nieuwe lenskleuren, anti-reflectieopties en andere coatings worden geïntroduceerd.

Fortis Eyewear is aanwezig zijn op CARP ZWOLLE 2014. Hier is het hele assortiment te bezichtigen en kun je meer informatie krijgen over de diverse mogelijkheden over de zonnebrillen op sterkte. Ook is er een ‘sneak peak’ van de nieuwe designs en accessoires die binnenkort uitkomen.

Kijk voor meer informatie en dealers op www.fortiseyewear.co.uk of www.wildcatch.nl.