Fortis Eyewear introduceert de Switch Wraps

We zijn er allemaal schuldig aan om teveel spullen mee te nemen tijdens het vissen, en het is niet ideaal om twee paar zonnebrillen bij je te hebben voor de verschillende weersomstandigheden. Want met in volle zon of met zwaarbewolkt weer heb je nu eenmaal andere lenzen nodig.

Fortis Eyewear kreeg regelmatig vraag naar een zonnebril met verwisselbare lenzen, welke goed werken totdat je één van de onderdelen verliest en je vervolgens niets meer aan de bril hebt. Fortis heeft de ideale oplossing gevonden in de vorm van meekleurende lezen. Deze photochromic lenzen zullen dit voorjaar leverbaar zijn in immens populaire Wraps. Bij het gebruik maken van de zgn. Switch Technology kleuren de lenzen bij meer UV/zonlicht naar donkerbruin(Categorie 3) en zodra de lichtintensiteit minder wordt kleurt de lens terug naar ambergeel (Category 2).

Fortis Eyewear

Door deze nieuwe technologie kun je dus 1 en dezelfde zonnebril dragen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, ongeacht het bewolkt of zonnig helder weer is. De Switch Wraps past zich aan naar gelang de omstandigheden en geeft je dus altijd het optimale zicht!

De prijswinnende Wraps(beste uit test in mei editie Carpology Magazine) hebben een ultiem pascomfort en door de ronde vorm een volledige bescherming tegen ongewenst zijlicht. Bovendien zorgen de ventilatiegaatjes bovenop het frame voor een sterke vermindering van het beslaan van de lenzen.

Fortis Eyewear

De Switch Wraps zijn voor het eerst op Carp Zwolle verkrijgbaar voor slechts €45,50.

 

Link: www.fortiseyewear.co.uk