Fortis Triflex jas

Fortis Eyewear heeft goed nieuws te melden!

Fortis Eyewear heeft zichzelf als doel gesteld om de meest beschermende waterdichte viskleding te ontwikkelen en heeft goed nieuws te melden!

Na 2 jaar ontwikkeling is hieruit Triflex ontstaan; de eerste drielaags, waterdichte en ultra ademende stof in de hengelsport. Voorzien van een uniek Japans 4-wegs stretch membraan voor complete flexibiliteit om in de meest extreme weersomstandigheden te vissen.  

Aan alles is gedacht!

Hoogwaardige materialen gaan uiteraard samen met hoogwaardige afwerking. De Marines zijn voorzien van de hoogste kwaliteit componenten zoals YKK Aquagaurd ritsen, Japanese Sungrip poppers en Duraflex zip pullers.

Ook de nieuwe Paraplu’s vind je op de stand van Fortis

Fortis heeft aan alles gedacht, een pocket voor je receiver en zelfs een ingebouwd schoonmaakdoekje voor je zonnebril of camera!  Verstevigde capouchon voor maximale bescherming, verstelbare mouwen, receiver pocket, gevoerde zakken,  pasvorm met bewegingsruimte. Het weer kan onvoorspelbaar zijn, maar met de Marine Jackets en Overtrousers zul je te allen tijde veilig zijn. 

Ontdek de nieuwe Elements Trail Pant Lined

Uiteraard heeft Fortis ook de populaire Snugpak Range, zonnebrillen en Elements Range bij zich plus de nieuwe Paraplu’s en merchandising.  Tot ziens  op de stand van Fortis Eyewear, zoals altijd in hal 3!

Ontdek de fantastische zonnebrillen van Fortis Eyewear

Meer weten? fortiseyewear.co.uk

Reageer op dit artikel