FAQ

 

Heb jij vragen over CARP ZWOLLE? In het onderstaande FAQ vind je de meest gestelde vragen.

Waar en wanneer is CARP ZWOLLE 2018?

Carp Zwolle 2018 vindt plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 in de IJsselhallen in Zwolle. Op vrijdag en zaterdag is de beurs open van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag van 9:00 tot 16:00 uur.

CARP ZWOLLE 2018 wordt traditiegetrouw gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Het adres van de IJsselhallen is:

IJsselhallen
Rieteweg 4
8011AB, Zwolle

Carp Zwolle 2018 vindt plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018.

Op vrijdag en zaterdag is de beurs open van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag van 9:00 tot 16:00 uur.

Je kunt parkeren bij de IJsselhallen. Voor het bedrag van €8,- heb je een dagkaart.
IJsselhallen Zwolle ligt binnen ongeveer 100 km afstand van Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Enschede, Leeuwarden en Groningen. Doordat het complex direct gelegen is aan de A28, is het vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar.

A28 vanuit Apeldoorn/Amersfoort
Neem vanaf de A28 uit de richting Apeldoorn/Amersfoort de afslag Zwolle Zuid. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.

A28 uit de richting Meppel
Vanaf de A28 uit de richting Meppel de afslag Zwolle Zuid nemen. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.

Vanuit de richting Raalte/Heino
Vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten de afslag richting Zwolle Zuid nemen. Blijf deze route volgen tot het kruispunt Ittersummerallee/IJsselallee. Ga hier rechtsaf. Volg nu de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum.

Vanuit de richting Wijhe/Olst
Volg de N337 en ga bij de verkeerslichten rechtdoor. Volg de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum.

Vanuit de richting Kampen
Volg de (N764) richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf Hasselterweg in en weg volgen tot T-kruising met Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf.

Tip: schakel bij het binnenrijden van Zwolle de navigatie uit en volg de routeborden naar IJsselhallen Zwolle.

Plan nu je route:

IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. Je bereikt de IJsselhallen vanaf het NS-station te voet ongeveer in tien minuten. Neem de uitgang Centrum van het NS-station. Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Steek aan het eind daarvan de Veerallee/Willemskade over. Loop ongeveer tien meter naar rechts en ga linksaf, de Emmastraat door. Steek nu rechtdoor de parkeerplaats over en loop linksom langs het IJsselhallen-complex.

Per bus


De volgende bussen rijden richting IJsselhallen Zwolle:

• Lijn 5, 6: Stadsdienst
• Lijn 71: Zwolle-Zwartsluis-Marknesse-Emmeloord en andersom
• Lijn 141: Zwolle-Emmeloord-Urk en andersom
• Lijn 171: Zwolle-Zwartsluis- Vollenhove en andersom
• Lijn 641: Zwolle-Kampen-Urk en andersom
• Halte: Zwolle, IJsselhallen

Tickets CARP ZWOLLE 2018

Een e-ticket voor CARP ZWOLLE 2018 kost je € 12,00 per dag. Daarnaast betaal je € 1,66 administratie kosten. Deze kosten zijn voor het bedrijf Ticketscript die de kaartverkoop beheerst.

 

Een ticket voor CARP ZWOLLE 2018 koop je aan de deur van de IJsselhallen ( voor 16 euro ) of online via de onderstaande knop ( voor 12 euro excl. servicekosten ).

 

Met je e-ticket op zak speel je automatisch mee voor een visreis naar Frankrijk of Hongarije. Bovendien ontvang je een maand GRATIS KWO membership t.w.v. €6,95.

Meer weten? Klik dan hier.

Nadat je je tickets hebt afgerekend ontvang je deze in je e-mail. Deze tickets kun je zowel uitprinten als via je smartphone tonen aan de ingang.

Zorg er wel voor dat de tickets niet worden verspreid. Ieder ticket heeft namelijk een unieke code die maar één keer naar binnen kan.

Iedere e-ticket heeft een unieke code. Deze code wordt gescand bij de deur en mag slechts eenmalig naar binnen. Zorg er dus voor dat je deze tickets niet verspreid. De kans is dan namelijk aanwezig dat jij niet meer naar binnen komt.

Ben je binnen en wil je even naar buiten, dan kan dat doormiddel van een stempel die je bij de in- en uitgang ontvangt.

Wanneer er een verkeerde naam op het ticket staat, is er niets aan de hand. Bij de ingang controleren we alleen de barcode van je ticket.
De datum van je e-ticket is helaas niet meer te wijzigen. Voor iedere beursdag hebben we maximaal aantal kaarten beschikbaar gesteld. Om deze reden is wisselen helaas niet meer mogelijk.
Wanneer je problemen hebt met je e-tickets, dan kun je dit oplossen door contact op te nemen met Ticketscript.

Koop je een ticket aan de deur van CARP ZWOLLE 2018, dan betaal je € 16,- per kaart.

Op het parkeerterrein zijn 3.000 parkeerplaatsen. IJsselhallen Zwolle hanteert een parkeertarief van € 10,-.
Een parkeerkaart voor CARP ZWOLLE is te koop aan de ingang van de IJsselhallen. Een kaart voor het parkeren bij de IJsselhallen kost €10,- voor de hele dag.
Indien het parkeerterrein vol is bestaat er een mogelijkheid voor het pendelen vanaf het parkeerterrein bij Scania. Via de gele bebording langs de weg wordt men verwezen naar het Scania terrein!

Wilt u verzekerd zijn van een parkeerplaats bij IJsselhallen dan bestaat er een mogelijkheid om kaartjes on-line te bestellen! Dit kan via: www.ijsselhallen.nl/evenement/carp-zwolle/

Wat is er allemaal te doen op CARP ZWOLLE 2018?

Op het gehele beursoppervlak van de IJsselhallen (maar liefst 20.000 m²) tref je tijdens deze dagen niets anders aan dan alles over karpervissen. Zowel beginners als (ver)gevorderden in deze sport kunnen hier kennismaken met de nieuwste technieken, het hipste gadgets en het beste materieel.

In een gezellige en ongedwongen sfeer krijg je uitgebreid de kans om karperbenodigdheden te bekijken en te testen. Standhouders van alle bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn aanwezig om jou hun nieuwste en beste producten te tonen. Maar reken ook op de aanwezigheid van internationale karpergrootheden die graag hun visgeheimen met jou delen. En geloof ons als we zeggen dat iedereen nog wat van hen kan leren!

Bekijk hier hoe CARP ZWOLLE 2016 is verlopen
Speciaal voor de jeugd hebben wij het jeugdplein in het leven geroepen. Hier vind je de leukste activiteiten, zoals een drilsimulator, prijswerpen en KSN workshops voor knopen van de meest geaffecteerde rigs. Wil jij meer weten wat er nog meer te beleven valt, klik dan hier.
CARP ZWOLLE is dé plek voor bedrijven om hun nieuwste producten te tonen aan het publiek. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze netjes worden uitgestald op één van de 150 stands. Om precies op de hoogte te blijven van deze nieuwe producten volg je het blog van CARP ZWOLLE.

Helaas zijn de sprekers voor de 2018 editie nog niet bekend.

Op CARP ZWOLLE vind je meer dan 150 standhouders. Als het met karpervissen te maken heeft, dan vind je het op CARP ZWOLLE. Om te zien welke bedrijven allemaal te vinden zijn, klik dan hier
Het mediaplein is de plek waar de verschillende grote magazines en websites zijn terug te vinden. Ook is hier een leuke gelegenheid voor een hapje en een drankje.

De plattegrond van CARP ZWOLLE 2018 is momenteel nog niet beschikbaar. Wil je de plattegrond van 2017 zien? Klik dan hier

Over het hele beursoppervlak vind je verschillende standjes waar wat te eten en/of drinken gekocht kan worden. Ook vind je in iedere hal een plek om even lekker te zitten onder het genot van een patatje, broodje hamburger of een lekker bakkie koffie.
Bij CARP ZWOLLE hebben we zo veel mogelijk rekening gehouden met rolstoelgangers. Zo hebben we de paden zo breed mogelijk gehouden, vind je geen verhogingen en zijn de w.c.'s rolstoelvriendelijk.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

TOP