Markerworld

Een exclusieve hengel serie van MarkerWorld

Het is alweer de 8e keer dat  MarkerWorld aanwezig is op CARP ZWOLLE en we mogen zeggen… CARP ZWOLLE is sinds 2011 nog gezelliger geworden. Waar vind je op één stand zoveel bijzondere artikelen, zoveel nieuws, een waanzinnige hoeveelheid aanbiedingen en vakmanschap? Kwaliteit, scherpe prijzen en voorraad, dat is wat karpervissers willen!

Deze keer focussen wij op het MW nieuws en wij mogen zeggen… de mannen hebben weer niet stil gezeten. Met de toenemende vraag naar afstandshengels zijn zij op zoek gegaan naar een exclusieve hengel serie die (nagenoeg) zijn gelijke niet kent. Een uitdaging, dat is zeker. Na veel testen is er een dealerschap overeen gekomen met de firma Orient Rods. Binnen de wedstrijd en casting scene geen onbekende. Een prachtige serie hengels die zeker veel bekijks zal hebben. Er is ons toegezegd dat er een speciale introductie prijs tijdens de beursdagen gehanteerd zal worden dus altijd de moeite waard om even een bezoekje te brengen aan de MarkerWorld stand. De mannen kunnen je met raad en daad bijstaan om de hengel uit te zoeken die bij jou past.

Ver werpen kan het verschil zijn tussen vangen of niet. Op grote afstanden voeren is ook weer een uitdaging. Orient Rods brengt daarvoor ook een vol carbon werpbuis waarmee een 20mm boilie op enorme afstanden gevoerd kan worden. Natuurlijk is ook deze te bewonderen en te bestellen op de MarkerWorld stand.

Waar vind je ons? Hal 4, stand 443

 

Link: www.markerworld.nl