ESP is terug op CARP ZWOLLE en hoe!

Enkele primeurs voor 2017 zijn de Lo Pro oval brolly, drie nieuwe haakmodellen in de succesvolle Cryogen range en een aantal nieuwe swivels. Daarnaast zullen we demo’s en informatie geven van enkele unieke UK made high-end producten en het bestaande assortiment. Uiteraard zullen we een aantal interessante CARP ZWOLLE package-deals hebben. Welkom op stand 413!

 

De Lo Pro brolly

De Lo Pro brolly is licht, flexibel en staat met 6 baleinen op de grond en heeft geen stormpoles nodig. Deze kunnen wel aangebracht worden met winderig weer indien nodig. Genoeg ruimte, licht van gewicht en in hoogte te variëren. Ideaal voor de mobiele karpervisser en korte sessies!

Lo Pro brolly

Tungsten Loaded

Het unieke onderlijnmateriaal Tungsten Loaded is dit jaar door veel karpervissers al succesvol gebruikt. Zwaar zinkend, flexibele coating die niet scheurt op een knoop en stomen is niet nodig. Knoopsterkte van meer dan 20 lb (30 lb nominaal), in soft en semi-stiff en drie carpy kleuren.

Tungsten Loaded

Cryogen haken

Gemaakt met de nieuwste technologie van cryogene harding om bij gelijkblijvende haakwire nog sterkere en vooral zeer scherpe duurzame haken te maken. De Classic, Gripper en Stiff Rigger hebben hun naam al gemaakt in 2016. De serie zal uitgebreid worden met 3 nieuwe modellen.

Cryogen haken

De Barrel Bobbin

Dit is niet zomaar een hanger. Een unieke kit met geïntegreerde gewichtjes in de hockeystick, losse clips en extra ketting voor een Stow setup. Door de ketting om te draaien en een extra gewichtje toe te voegen, kan tijdens het vissen de bobbin worden verzwaard tot 9 gram. Voor het vissen op afstand is een losse RVS bobbin verkrijgbaar om zo een setup te maken tot 21 gram. Isotopes die strak in de uitsparing passen, maken de Barrel bobbin kit compleet.

Barrel Bobbin

Mini Butt Grips

De Mini Butt Grips waren de hit van het seizoen 2016. UK made met RVS stift, flexibel kunststof kop en voor elk hengeltype een passende steun.

Mini Butt Grips

ONYX

ESP staat niet bekend om molens, maar met de ONYX karpermolen hebben ze een zeer goede big pit molen neergezet. Twee verschillende ondiepe brede spoelen waar al naar gelang de lijndikte steeds ruim 300 m mono kan, zodat je met een 1000 m klos drie molens kunt opspoelen tot de rand.

Deze molen is ook de eerste met 2 verschillende slipknoppen – een fijne afstelling FD (fine drag) en een snelle RL (rapid lockdown) tijdens het vissen met vrijloopspoel. Met een halve draai staat de molen in drilstand, ideaal. Een andere feature is de snel inklapbare slinger, voor makkelijk opruimen en inpakken. Tevens handig voor het vissen van smalle hengel set-ups. Het binnenwerk is gemaakt voor long-life en intensief gebruik. De langzame oscillatie zorgt voor een perfect opspoeling van de lijn, wat het werpen ten goede komt. 

ONYX reel

Echter ESP is meer dan alleen end-tackle. Kleding, luggage en een serie hengels met bijbehorende landingsnetten zijn op de stand te zien en te koop.

 

Link: esp-carpgear.com