Dutch Bait Company blijft stunten!

Actie 1: TAX FREE SHOPPEN TIJDENS CARP ZWOLLE

Vrienden van Dutch Bait Company, wat zouden jullie er van vinden als jullie tijdens CARP ZWOLLE BTW vrij bij ons kunnen shoppen? Lijkt ons geen verkeerd idee! In eerste instantie hadden we hier een VIP actie van gemaakt, echter vinden wij dat iedereen bij Dutch Bait Company als VIP behandeld dient te worden!Het is ook mogelijk om tijdens Carp Zwolle bestellingen te doen welke na de beurs vers voor je gedraaid zal worden. Doe hier je voordeel mee, op bestellingen van 50kg of meer doen wij er tevens een gratis Dutch Bait Bucket bij.

 

Knallen met die actie!! TAX FREE!!! Kom langs op stand 449 hal 4 en doe je zelf een plezier! Top aas tegen top prijzen!!

Unknown-1

Actie 2: Win een geheel verzorgde weekendclinic bootvissen

Heb je altijd al de fijne kneepjes van het bootvissen willen leren? Wij leren het je graag! Tijdens CARP ZWOLLE verloten wij onder de mensen die 1 van onze producten kopen een geheel verzorgde weekendclinic bootvissen.De volgende onderwerpen zullen uitvoerig behandeld worden;

 

• Materiaal keuze
• Lijnen uitvaren
• Gebruik dieptemeter
• Drillen vanuit de boot (Vortex)Uiteraard gaan we uitgebreid in op de keuze voor het juiste aas en de bijbehorende voerstrategie. We gaan vissen op 1 van onze eigen goed onderhouden stekken op 1 van de top wateren van Nederland. De Vinkeveense plassen, wij hebben als aasfirma veel kennis en ervaring op en over dit water. We geven geen vangstgarantie maar we gaan er stiekem wel een beetje vanuit dat we een aantal mooie vissen weten te landen.

 

Tijdens de clinic zal het aan niets ontbreken! Voor meer informatie zien we jullie graag op onze stand 449 in hal 4. Zin? Wij wel, bezoek onze stand op Zwolle en doe mee!

 

Unknown

Link: www.dutchbaitcompany.nl