Dream Baits lanceert de Vitella Range inclusief 3 beursacties!

Bij Dream Baits zal de Vitella in absolute primeur voorgesteld worden op CARP ZWOLLE. Ze koppeling deze lancering aan 3 acties die voor iedereen toegankelijk zijn: Twee promopakketten, een unieke lanceringsactie en een exclusieve beurs bulkdeal. Doe hier je voordeel mee! 

Bij de ontwikkeling van de Vitella heeft Dream Baits de focus gelegd op het beschikbaar stellen van een scala voedingsstoffen waar de karper nood aan heeft en die hij niet zelf kan aanmaken, die tijdens bepaalde periodes niet te vinden zijn in zijn leefwereld of in het aanbod van ander aangeboden aas dat deel uitmaakt van zijn dieet.

Door toevoeging van een mix van essentiële vetzuren, een premix van gestabilizeerde vitaminen/mineralen, spoorelementen, anti-oxidantie en Aloë Vera brengen we opnieuw iets uniek in karperaas. Deze gedachtengang heeft de firma we gekoppeld aan een snel verteerbare basis met veel vezels, appetite stimulators en een mix van gefermenteerde ingrediënten. Dit om het geheel attractief te maken, maar ook zodat een karper voldoende van dit aas kan eten om de positieve werking van het aas te ondervinden en terug te komen naar de voerstek.

Dream Baits op CARP ZWOLLE

De smaak kan omschreven worden als een licht zurig/fruitig aroma met een romige toets en smaak. De nieuwe Vitella dip dient in combinatie met de boilie gebruikt te worden en bevat pure Aloë Vera om het aas een extra coating te geven voor de sessie/voerbeurt. Dit zal er tevens voor zorgen dat een maximaal aan actieve bestanddelen waargenomen en ook opgenomen kan worden. De Vitella zal zowel instant als bij voercampagnes resultaten brengen, is onderscheidend ten opzicht van andere boilies en zal ook nog eens positief bijdragen aan de gezondheid van de karper!

De exclusieve CARP ZWOLLE beursacties vind je terug op hun Facebookpagina of natuurlijk op hun stand!

Link: www.dreambaits.be