Draadloze onderwater camera Carpspot SPOTcam digitale nu bij nacht lite functie

Vorig jaar presenteerde we op de CARP ZWOLLE de nieuwe draadloze onderwater camera Carpspot SPOTcam Digital en kreeg grote belangstelling van de bezoekers. Intussen is de draadloze onderwater camera heeft nu een infrarood-functie voor een geweldige onderwater beelden ‘s nachts. Deze draadloze onderwater camera heeft reeds gevonden veel klanten uit Saoedi-Arabië naar Australië, maar ook in Europa.

Beroemde persoonlijkheden in de karper visserij-industrie maken al gebruik van de draadloze onderwater camera systeem zoals Ed Skillz, de video-portal Carp.Fin en Karperschaken, Ross Honey (oprichter van de World Carp Classic), maar vooral veel van onze klanten.

Kom naar Carpspot stand 109 in hal 1, zie de hoge kwaliteit “Made in Germany” en orde op de beurs uw eigen Carpspot SPOTcam digitale boeken vanaf € 1399 !!!

 

 

Meer informatie over draadloze onderwater camera

Het gepatenteerde systeem is een revolutie van de karper vissen en geeft ongelooflijk inzicht in de onderwater leven. Talrijke tests hebben aangetoond dat de boeiende en verhelderende blik onder water voor ervaren vissers. De uiteindelijke geheim van vissen kan nu worden onderzocht door elke visser zelf. Alles onder het wateroppervlak was tot nu toe een zwarte doos. Je zou kunnen veronderstellingen over het gedrag en de voedingsgewoonten van de karper te maken, maar kon nooit bewijzen of weerleggen dit vermoeden. Met de onderwater camera, de visser wordt een onderzoeker en kan zijn doel vissen onder water te observeren en te maken conclusies over het voeden gedrag, communicatie en de respons op de geïntroduceerde aas. Al in de testfase hebben we meegemaakt zo veel extra inzichten in karpervissen dat we zijn ervan overtuigd dat dit product zal zegevieren en zal winnen vele fans.

 

Picture 1

 

Door middel van real-time radio, de SPOTcam Digital maakt gelijktijdige weergave van de opgenomen beelden onder water. Deze keer kunt u beter gebruik van uw vissen tijd omdat je fouten van uw eigen vissen of eigenaardigheden van het gedrag van de vissen al naast visserij kan detecteren en erop reageren, zodat u het meeste van uw tijd op het water te maken.

 

Picture 2

 

Algemene informatie

• Transmissie over 500m
• Display LCD-scherm met hoge resolutie 9 inch of 12 inch monitor
• 50h continubedrijf met een batterij
• Voeding via geïntegreerde batterijen van 12V-gebaseerde, externe voeding met accu of het aansluiten van een gewone stroomnet met 220V
• 6m variabele lengte boei aan de lijn van het videosignaal aan het oppervlak
• Belangrijkste eenheid in de koffer is onbreekbaar en kan bediend worden met maximaal 4 extra draadloze onderwatercamera’s
• Het kan DVB-T televisie ontvangen
• Speel een functie van films en muziek en ook een kleine selectie van spellen

 

Picture 3

 

Bij aanschaf van dit product, kan fouten in uw eigen vissen vroeg worden erkend, kan de visser snel reageren en dus zal ook een tijdige fascinerende blik krijgen in de onderwaterwereld en maak kennis met onze doelgroep vis beter te leren kennen. In het kort is het mogelijk de visser een efficiënter gebruik van de tijd op het water en staat garant voor spannende momenten met vis op onze eigen radio onderwater camera SPOTcam Digital.

 

Link: carpspot.de/spotcam/spotcam-digital-uebersicht/SpotcamDig