Download de GRATIS Carp Zwolle App

Over een kleine twee weken is het zover: de grootste karperbeurs van het jaar! Wist jij dat er een speciale ‘CARP ZWOLLE App’ is waar alles in staat wat je maar moet weten over deze unieke beurs?

Op vrijdag 02, zaterdag 03 en zondag 04 februari opent De Ijsselhallen haar deuren voor de 24e editie van de karperbeurs CARP ZWOLLE. Het belooft een spektakel van jewelste te worden en alle informatie over deze beurs is terug te vinden in de CARP ZWOLLE App. De app heeft een handig basismenu met veel opties waar je eenvoudig doorheen kan scrollen.

 

carp-zwolle-app-2

Alles wat je wilt weten over dé beurs van deze winter

 

carp-zwolle-app-3

Klik op ‘route’ en de app navigeert je naar Zwolle

 

De app is dus geheel gratis te downloaden en dit is mede mogelijk dankzij de twee hoofdsponsors van de app, zijnde: The Carp Specialist en Strategy.

 

carp-zwolle-app-4

Dankzij karperreizen aanbieder The Carp Specialist…

 

carp-zwolle-app-5

…en Strategy is de Carp Zwolle App volledig gratis.

 

Andere handigheden in de App zijn: het online bestellen van tickets, de (adres) gegevens, de agenda, alle topmerken en hun beste deals. Kortom: download de App en check hem regelmatig want hij zal de komende weken continu van verse beursupdates worden voorzien!

 

carp-zwolle-app-6

Ook het laatste nieuws van de standhouders kun je terugvinden in de app

 

carp-zwolle-app-7

Bestel direct online je tickets zodat je niet in de rij hoeft te staan!

 

Inmiddels staan ook de lezingen / presentaties in de Carp Zwolle App. Dit jaar wordt dit toffe onderdeel van de beurs verzorgd door Spiegel Magazine en zij hebben een deftige line-up aan (internationale) sprekers kunnen regelen. Geniet in Zwolle van o.a. Darrell Peck, Mario Gijbels, Pieter van de Werfhorst en Pilaar & Hofman.

 

Check de rubriek ‘Topmerken’ voor alle info van je favoriete bedrijven.

 

Download de app!

Met een paar klikken heb jij ook de Carp Zwolle App ook op je smartphone staan:
KLIK HIER voor Android.
KLIK HIER voor iPhone / Apple.

 

Blijf op de hoogte

Naast de Carp Zwolle App blijf je ook op de hoogte door regelmatig de website www.carpzwolle.nl te bekijken. Check ook de Facebookpagina van Carp Zwolle!

 

carp-zwolle-app-9

 

Tot op de beurs!