Dit was CARP ZWOLLE 2016

Het is inmiddels meer dan een week geleden dat de deuren zich openden voor de grootste en mooiste karperbeurs van Europa. Drie dagen lang knalde de IJsselhallen uit haar voegen en was hier alles te vinden voor de karpervisser. Dit jaar waren we voor het eerst op vrijdag open en veel bezoekers hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt.

Van Italië tot Polen en van Duitsland tot Engeland, vanuit elke hoek van Europa kwamen karpervissers om deze beurs van dichtbij mee te maken. Met totaal bijna 16.000 bezoekers hadden we een even grote opkomst als in 2015, echter waren de bezoekers beter verdeeld over de dagen. Hierdoor was er alle tijd om rond te kijken en informatie in te winnen bij de verschillende stands.

 

CarpZwolle2016-27

 

Als organisatie willen wij alle bezoekers, de standhouders en de mensen van de IJsselhallen hartelijk bedanken. Wij vonden dit de beste editie van CARP ZWOLLE tot nu toe.

Wij kijken alweer uit naar volgend jaar! CARP ZWOLLE 2017 vindt namelijk plaats op 3, 4 en 5 februari. Zet het alvast in je agenda!
Heb jij deze editie gemist, of wil jij hem graag nog eens herbeleven? Bekijk dan nu onze complete fotoreportage.