de Karperwereld

Dé Karperwereld: ‘old school’ in nieuwe stijl

Het juist verschenen magazine Dé Karperwereld is een bijzondere editie. Aflevering nummer 94 heeft namelijk een volledig nieuwe vormgeving en daarmee geeft uitgever Publishing House & Facilities meteen een mooi visitekaartje af voor de toekomst: 

‘Een nieuwe vormgeving, zonder je daarbij aan de heersende modegrillen te willen overgeven. Waren wij immers niet al ‘old school’ vóór dat het een trend werd?’, aldus Mark van Balveren en Franklin Broeckx die al jarenlang de redactionele tandem van dit magazine besturen.

De oude trouwe, maar ook nieuwe lezers zullen voor wat betreft de redactionele inhoud zondermeer weer aangenaam verrast zijn. Martin Post en Christian Hummelink komen ieder met een fraai winterartikel, waarmee je zelfs in de moeizaamste periode van het seizoen de kansen vergroot.

kw 5

Een andere bijdrage, die doorspekt is met praktijk en uitpakt met een volledig andere benadering, is die van Robert Grootenboer. In zijn karperdebuut vertelt Grootenboer over het nut van een bellyboat…

Boudewijn Margadant en Ricardo Broekhuizen schrijven  over de grillen en de charmes van het vissen op extreem groot water. Natuurlijk zijn er weer spraakmakende interviews in dit populaire magazine terug te vinden. Van Mick Paine wordt de succesformule van CARP ZWOLLE ‘ontfutseld’ en Roderick Langeveld haalt een nachtje door met Franklin Broeckx in KW-Live.

Daarbij een flink pak sfeervolle bijdragen zoals het langverwachte vervolg op ‘Esmeralda’ door Chris De Clercq. Zo doet Sven Grundeken nog een boekje open over die mysterieuze Put van Menten en neemt Kevin Diederen je mee naar een mooi, maar wispelturig water in het zuiden des lands.

kw 4

Niet te missen zijn de  kersverse onthullingen van zeer bekende auteurs in Dé Karperwereld als Rolf Bouman en Rini Groothuis.

Het team van Dé Karperwereld is present tijdens CARP ZWOLLE 2014 (standnummer 444), vanzelfsprekend met een mooie abonnementenactie.

Trouwe abonnees profiteren ook mee, daarover lezen zij in de bijsluiter van het magazine dat zij deze week thuisgestuurd krijgen.

Meer informatie: www.hengelsporthuis.com