Koop je tickets online en maak kans op 3x Daiwa CAST’IZM BR

Wanneer je een ticket voor CARP ZWOLLE 2016 online koopt, ontvang je niet alleen een kortingsbon voor 0,5 liter bier en een patatje. Nee, je speel ook automatisch mee voor een waanzinnige prijs. Zo verloten wij onder alle aangeschafte e-tickets maar liefst 4 sets, bestaand uit 3x Daiwa CAST’IZM BR molens en een spoel Infinity Duo lijn. Met een winkelwaarde van meer dan €1000,- kun je wel spreken over de ‘Crème de la Crème’ onder de molens. Met een e-ticket op zak, hoef jij niets te doen om kans te maken op deze fantastische prijs!

 

 

Tickets-1

 

Daiwa CAST’IZM BR

De Daiwa CAST’IZM BR is het neusje van de zalm onder de vrijloop molens. Ontwikkeld in nauwe samenwerking met team korda is hij uitgebreid in de praktijk getest en verfijnd. Ervaar de heldere werking van de BR “trigger” en voel tegelijkertijd de solide techniek. Bereik grote werp afstanden dankzij de ondiepe spoel in combinatie met een hoge diameter; het Cast’izm concept. Kortom, een molen die aan de hoogste eisen van een karpervisser voldoet.

 

Daiwa-reel

 

Infinity Duo lijn

Natuurlijk moeten deze prachtmolens worden voorzien van een goede hoofdlijn. Diawa heeft daarom per set een klos Infinity Duo lijn beschikbaar gesteld. Deze populaire (gecamoufleerde) hoofdlijn heeft in de loop der jaren zijn sporen verdient en zijn er ontelbare monsters met deze lijn boven het net getrokken. Zo heeft de Infinity Duo een zeer hoge trekkracht en is hij uiterst slijtvast. Ook hebben de mensen van Daiwa met deze lijn een optimale rekverhouding weten te vinden en is hij erg sterk (betrouwbaar) op de knopen.

Daiwa-line

 

Winnaars

Deze actie loopt tot donderdag 28 januari 20:00 uur. Zorg er dus voor dat je voor die tijd jouw tickets hebt besteld. Wij zullen donderdag avond contact opnemen met de 4 winnaars van deze prachtige actie. Heel veel succes allemaal!

Bij deze willen wij ook graag onze sponsor Daiwa bedanken voor het beschikbaar stellen van deze prachtige prijzen.

 

link: www.daiwasports.co.uk

Tickets: Koop ze nu online en speel mee