Rod Hutchinson

CLS Carryall DMP Camo

De Rod Hutchinson Co-ordinated Luggage System ( CLS ) is speciaal ontworpen voor jou, de specialist, de visser die het uiterste vraagt van zijn materiaal.

De CLS range voorziet de visser van een compact modulair opbergsysteem voor al zijn benodigdheden qua tackle en accessoires. Zoals je kunt verwachten van Rod Hutchinson biedt deze luggage functionaliteit perfecte prestatie en hoogwaardige afwerking, alles wat nodig is voor het ruigere werk.

Verkrijgbaar in de DPM Camo en Green

Rod Hutchinson Rod Sleeve’s

De single Rod Sleeve van Rod Hutchinson heeft een zeer goede en sterke voering wat de bescherming voor je hengel en molen optimaal maakt. Gemaakt voor makkelijke toegang tot uw hengel. Met extra grote vakken voor jouw duren molens om ze optimaal te beschermen.

Verkrijgbaar in de DMP Camo en Green, uitvoeringen 6 ft ,9 ft , 10,ft 12ft, 13ft

Rod Hutchinson Dream Maker Trowing Stick

Met een gewicht van maar 56 gram claimen we de lichtste werppijp op de markt. Dit zeer lage gewicht is een stuk fijner voor je elleboog en schouder als je een flinke hoeveelheid wilt voeren.

Opgebouwd uit 3k Carbon en een versterkte tip. Geleverd in een neopreen hoes en is voorzien van een matte finish. De rod hutchinson dream maker throwing stick is geschikt voor boillies tot 22 mm.

Met Trots mogen wij vermelden…. Dat er nu ook een 25 mm stick verkrijgbaar is.. 

Rod Hutchinson CLS Glugg & Pop Up Bag DPM

Na veel vragen hebben wij het assortiment uitgebreid met de Rod Hutchinson Dream Maker Trowing Stick tot 25 mm. De Rod Hutchinson Co-ordinated Luggage System ( CLS ) is speciaal ontworpen voor jou, de specialist, de visser die het uiterste vraagt van zijn materiaal.

Perfecte prestatie en hoogwaardige afwerking

De CLS range voorziet de visser van een compact modulair opbergsysteem voor al zijn benodigdheden qua tackle en accessoires. Zoals je kunt verwachten van de Rod Hutchinson stal biedt deze luggage functionaliteit,  perfecte prestatie en hoogwaardige afwerking, alles wat nodig is voor het ruigere werk.

Meer weten? Bezoek rodhutchinson.co.uk

Reageer op dit artikel