CiproBaits nu ook exclusief dealer van Katran® lijnen in de Benelux

Het gerenommeerde lijnenmerk Katran® ligt binnenkort volop in de winkels. CiproBaits International, eigenaar van o.a. Cipro® boilies, kreeg namelijk onlangs de alleenverkoop van deze (onder)lijnen. Op CARP ZWOLLE is het complete lijnenassortiment aanwezig, naast de gehele collectie van Cipro zelf natuurlijk. Na CARP ZWOLLE is het verkrijgbaar via de webshop van Cipro® en in vele winkels.

Katran® staat al ruim 25 jaar bekend om zijn uitstekend knoopbare lijnen, hoge kwaliteit en scherpe prijsstelling. Net als Cipro®, een van de oudste merken boilies, flavours en additieven in Europa.

Eigenaar Hans Ramerman van Cipro® zag de parallel en besloot de lijnen een lange tijd flink te testen. De resultaten waren bijzonder positief en leidden tot een onderhandeling.

 

Gevlochten_hooklinks

 

Overleven en toevoegen

“Je móét tegenwoordig wel goede kwaliteit hebben om te overleven. Katran® zit in bijna twintig landen en bestaat – net als Cipro® – al ruim twintig jaar. Alleen dat toont de kwaliteit al aan. Daarnaast is het scherp geprijsd. Dankzij de bijzonder interessante prijs/kwaliteitverhouding voegt dit merk dus heel veel toe voor de professionele karpervisser”, aldus de ondernemer, die eind 2014 de alleenverkoop van Katran® voor de hele Benelux binnensleepte.

Introductie Katran® op CARP ZWOLLE

Cipro brengt het complete assortiment met bijna 100 verschillende soorten lijnen op de markt. Van Dyneema en gevlochten lijn tot fluoro carbon, ook in de verschillende kleurstellingen. De introductie gebeurt 7 februari op de Europese beurs Carp Zwolle, in de beursstand  (503) van Cipro®. Daarna  is het assortiment ook te koop via www.cipro.nl en vanaf opvallende displays bij talloze winkels.

 

Wandbord_liggend

 

Link: www.cipro.nl