Century NL

Century NL, het resultaat van een unieke samenwerking

Iedereen die bekend is in het wereldje van karpervissen weet wel dat de Engelse firma Century sinds jaar en dag unieke karperhengels maakt. Ze worden nog altijd op ambachtelijke wijze in Engeland geproduceerd.

Door het gebruik van een autoclave-oven bij het maken van de blanks is Century in staat een hengel te maken die een unieke structuur en actie heeft. In samenwerking met Wout van Leeuwen in Vlaardingen heeft Century nu een hengel geproduceerd die nog nooit eerder vertoond is, de Century NL.

Deze blank, die qua actie tussen de FBS en NG+ zit, is speciaal voor Wout van Leeuwen ontworpen. Er is dus nog nooit een Century-hengel geproduceerd die beschikt over deze actie!

Deze Century NL is geproduceerd in beperkte oplage en is voor het eerst leverbaar met een handgreep van kurk. Naast het model met de kurken greep is er ook een versie met een ‘abbreviated handle’ (gedeelde foamgreep). Beide hengels zijn afgebouwd met een luxe ALPS-reelhouder en SIC-ogen.

Houd je van echt iets aparts? Er is ook een bijpassend schepnet met een kurken handgreep verkrijgbaar.

De megastore van Wout van Leeuwen is op zichzelf al een bezoek waar, maar het bekijken en voelen van deze hengels maakt het nu extra bijzonder.

Zien we je snel?

Wout van Leeuwen Hengelsport & Outdoor
George Stephensonweg 21H
3133 KJ Vlaardingen

Tel: 010-4343060
E-mail: [email protected]