Win een Navigator voerboot met je #CARPZWOLLE25 foto

CARP ZWOLLE bestaat 25 jaar, en wie jarig is trakteert! Zo hebben wij door Navigator Baitboats een échte CARP ZWOLLE 25 (navigator) voerboot laten maken. Een schitterende (en vooral betrouwbare) boot voorzien van ons jubileum logo. Hier is er maar één van en jij kunt hem winnen. Dat zijn nog eens cadeaus vind je niet? Wil je weten wat je moet doen om deze baitboat t.w.v. €1200,- te winnen? Lees dan snel verder.

 

#CARPZWOLLE25

Hoe kunt je meedoen? Bij de hoofdingang van CARP ZWOLLE vind je zowel links als rechts een enorme poster. Bij de A28 onlineticket ingang staan ze binnen, net voorbij de ticketcontroles. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs, ga dan voor de poster staan en maak een foto van jezelf of je groep. Je mag de foto natuurlijk ook door iemand anders laten maken. Wat belangrijk is, is dat zowel jij als het logo goed zichtbaar is. Post deze foto vervolgens op je Facebook of Instagram pagina onder vermelding van de #CARPZWOLLE25. Doe dit nog vóór zondag 3 februari 14:00 uur en je speelt automatisch mee voor deze uiterst exclusieve CARP ZWOLLE 25 voerboot. Wij maken de winnaar bekent op zondag 3 februari om 15:00 uur op ons Facebook en Instagram pagina’s.

Wil je de boot zien? Hij zal op de stand van Navigator Baitboats staan te blinken op de Navigator Baitboats stand nummer 516 naast de Voerboten Vijver tijdens de hele beurs.

Navigator CARP ZWOLLE Voerboot

Navigator voerboot

De Navigator voerboot heeft in de loop der jaren haar sporen wel verdient. Deze boot staat bekend als uiterst betrouwbaar en het varen met dit schip is een ‘eitje’. Hij is uitgerust met twee voerbakken (elk 1,5 kg voer) die afzonderlijk van elkaar te bedienen zijn. Daarnaast heeft de Navigator een dubbele hook-release, een zoeklicht en LED verlichting. Met zijn 12Volt 16Ah Lithium Ion batterij kun je uitgaan van een vaarafstand  van 5,5 km.

Deze baitboat heeft een winkelwaarde van €1200,- en, of dat nog niet alles is, ontvang je van Navigator Baitboats daar 3 jaar garantie bij. Wil jij meer weten over deze boot, klik dan hier.

Foto CARP ZWOLLE

Maak een foto voor één van deze posters en speel mee voor een custom Navigator CARP ZWOLLE 25 Voerboot

 

Winnaar

Uit alle inzendingen van de komende drie beursdagen (1, 2 en 3 februari 2019) zullen wij de beste foto kiezen als de winnaar van de foto wedstrijd. Deze winnaar ontvangt van ons deze ‘Custom Navigator CARP ZWOLLE 25 voerboot‘ t.w.v. € 1200,-. De winnaar wordt zondag 3 februari 2019 om 15:00 uur bekend gemaakt op onze Facebook en Instagram pagina’s. Speel jij mee, hou ons dan goed in de gaten!

 

Navigator Baitboats

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door: Navigator Baitboats