Carp zwolle 2020

CARP ZWOLLE editie 26

Bij de organisatie zijn wij de messen aan het slijpen voor alweer de 26e editie van Europa’s grootste karperbeurs. CARP ZWOLLE blijft groeien wat voor ons een teken is dat het goed gaat met onze hobby.

Met meer dan 17,500 karpervissers uit meer dan 10 verschillende landen kunnen we ook dit jaar weer spreken van een groot succes. Dit heeft ons weer extra gemotiveerd om er in 2020 een nóg groter feest van te maken. Een feest waar we jou graag terugzien.

Test je drill-skills op de drill simulator van CARP ZWOLLE
Leef je uit op onze Drill simulator

Van 31 januari t/m 2 februari 2020

Net als het afgelopen jaar vindt CARP ZWOLLE plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Hier vind je 3 dagen lang alles op het gebied van karpervissen. Voerboten, aas, hengels en molens, end-tackle, tassen, foudralen, boten, lectuur…. Als het hier niet is, dan is de kans groot dat het niet bestaat!

Vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari start de beurs om 09:00 uur en sluiten wij de deuren weer om 17:00 uur. Zondag 2 februari beginnen wij weer om 09:00 uur en sluiten wij een uurtje eerder om 16:00 uur.

20.000 m² karpergeweld

Voor de 26e editie van CARP ZWOLLE hebben we ook deze keer de hele IJsselhallen gereserveerd. Dit betekent dat we weer 20.000 m² tot onze beschikking hebben. Op het moment van schrijven zijn we druk bezig met puzzelen om meer dan 140 verschillende stands overzichtelijk te verdelen over de hallen.

Ben jij benieuwd welke bedrijven je dit jaar terug kunt vinden op CARP ZWOLLE, neem dan even een kijkje op onze Deelnemers pagina of klik hier.

Europa's grootste karperbeurs
Als je het hier niet vind is de kans groot dat het niet bestaat

Activiteiten op CARP ZWOLLE 2020

Waarom mag jij als karpervisser deze karperbeurs zeker niet missen? CARP ZWOLLE is de start van het seizoen. Alle bedrijven demonstreren hier dus hun nieuwste producten en innovaties. Ook zijn alle kopstukken uit de karpervisserij hier aanwezig.

Daarnaast worden er verschillende lezingen gegeven van pro’s op het gebied van karpervissen. Natuurlijk zijn er ook in 2020 weer veel leuke activiteiten voor zowel jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan ‘rigs knopen’ onder begeleiding van experts, losgaan op een drilsimulator of heel secuur leren werpen op het jeugdplein.

Leer rigs knopen van professionele karpervissers
Verbeter je rig-knoop-skills onder begeleiding van experts

Natuurlijk valt er nog veel meer te beleven op CARP ZWOLLE. Wil jij precies weten welke activiteiten je allemaal kunt verwachten klik dan hier. Wij zullen na verloop van tijd nog meer leuke activiteiten bekend maken.

Online ticketverkoop

Vanwege de enorme vraag zullen wij dit jaar weer vroeg beginnen met de online ticketverkoop. Dit jaar kun je vanaf vrijdag 1 november 2019 je kaarten bestellen voor CARP ZWOLLE 2020. Zet deze datum alvast in je agenda want wij zullen per beursdag slechts 7000 kaarten beschikbaar stellen.

De online ticketverkoop start op 1 november 2019 op onze ticketpagina.

Op CARP ZWOLLE valt genoeg te beleven
Op CARP ZWOLLE is er genoeg te doen voor Jong en Oud

Iets te vragen?

Heb jij vragen over de 2020 editie van CARP ZWOLLE, dan willen we je verzoeken om een kijkje te nemen op ons FAQ-pagina (veelgestelde vragen) (klik hier om ons FAQ te bezoeken). Hier geven wij uitgebreid antwoord op alle vragen die wij regelmatig ontvangen

Staat jouw vraag er niet tussen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Reageer op dit artikel