Carpsucces, verhuurder van de Navigator Baitboat

/ / Nieuws
Navigator

Carpsucces is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van Navigator-voerboten. ‘The Navigator’ is een hoogwaardige en kwalitatieve voerboot. Je kunt de ‘The Navigator’ huren samen met hoogwaardige producten als de Lowrance Elite X-4, Lowrance X-4 pro en niet te vergeten een gps met kleurentouchscreen. De Navigator is makkelijk en eenvoudig te bedienen, en bij de verhuur wordt een uitgebreide handleiding geleverd. Speciaal voor CARP ZWOLLE 2014 heeft Carpsucces een mooie beursaanbieding!

Als karperenthousiasteling bereid je je visvakantie tot in de puntjes voor en laat je niets aan het toeval over. Zaken zoals aas, de laatste meter, goede hengelsportspullen en de juiste stek zijn natuurlijk essentieel voor succes. Succes waar de mensen van Carpsucces graag nog een schepje bovenop doen, met hun geavanceerde verhuurvoerboten.

navigator-voerboot

State-of-the-art techniek

De Navigator heeft een stille maar zeer krachtige motor en heeft een uitstekend bereik met een korte draaicirkel. Daarnaast is de boot erg wendbaar en inzetbaar onder de meest extreme weersomstandigheden. Het weer kan dus nooit een excuus zijn.

Carpsucces verhuurt de Navigator samen met de Lowrance X4, Lowrance Elite 4-X en een gps-systeem met kleurenaanraakscherm. De voerboot word geleverd in een luxe beschermkist met daarin de dieptemeter inclusief statief, de handzender met batterijen en de extra bootaccu’s met lader. Een uitgebreide handleiding maakt deel uit van het verhuurpakket. Er zijn 4 verschillende boten te huur, zodat je niet snel misgrijpt. Als afhaalpunt kun je kiezen uit Vaassen, Hilversum of Almelo.
      

Beursactie: Carpsucces en CARP ZWOLLE

Speciaal voor bezoeker van CARP ZWOLLE heeft Carpsucces een mooie actie! Wanneer je tijdens de beurs de stand van Carpsucces aandoet en jouw voerboot voor het seizoen 2014 reserveert, krijg je ‘m van € 155,- per week voor maar € 100,- per week!

Bezoek Carpsucces op internet: www.carpsucces.nl
Of like Carpsucces op Facebook: www.facebook.com/carpsucces

TOP