Carpspot Spot V2 Finder

Zie wat belangrijk is

Meer zicht, minder gewicht en een nieuwe functie maken de Spotfinder V2 een rond ding en een zeer succesvol product. Met de Spotfinder kunt u direct van de boot naar uw plekjes kijken, hen specifiek voeden, opstijgen en natuurlijk de voervijver controleren.

Natuurlijk hebben we met de nieuwe editie van de SPOTfinder alle bevindingen uit de vorige productie en applicatie opgenomen, waardoor we een perfect product met een paar punten verder kunnen verbeteren. Aan de ene kant hebben we de lens vergroot zonder de externe afmetingen te veranderen. Bovendien is de hele Spotfinder ongeveer 200 g lichter dan het oude model en zonder verlies van stabiliteit. Ten slotte hebben we gewerkt aan de voorkant van een glad oppervlak om aan een actiecamera en / of een LED-duiklamp te bevestigen om video-opnamen of zelfs ‘s nachts gebruik mogelijk te maken.

CARP SPOT

De conus van de Spotfinder bestaat uit weerbestendig en UV-bestendig polyamide voor een lange levensduur. Aan de bovenkant is het ook gesneden als een bril om perfect zicht mogelijk te maken zonder dat de zonnestralen vanaf de zijkant het moeilijk maken om door reflecties heen te kijken. Aan de voorkant heeft het ook een zeer zachte randbescherming en is het dankzij de grote uitsparing ook geschikt voor brildragers.

De lens is gemaakt van hoogwaardig Makrolon en is daarom extreem onbreekbaar en krasbestendig.

 

Andere kenmerken:

• Hoogte 54 cm
• Diameter vloer 29cm
• Gewicht slechts 1,1 kg (Spotfinder versie 1 (1,3 kg) / Aquascope (3 kg))

CARP SPOT op CARP ZWOLLE

 

Link: carpspot.de