Carpspot

Carpspot dieptemeter echo holder – Standnummer 435 in hal 4

Met deze transducerstang zet Carpspot nieuwe normen. De verschillende transducerstangen die momenteel te verkrijgen zijn niet goed doordacht. Het zijn vaak roestige schroefklemmen wat veel tijd kost om te monteren aan je boot. Hierdoor beschadigen ze vaak de spiegel van je kostbare boot.

Daarnaast bevind het scherm van je dieptemeter zich in een extra tas of koffer in de boot wat waardevolle ruimte in beslag neemt. Om deze redenen hebben we een nieuwe, unieke transducerstang ontworpen die alle wensen van de opblaasbare gebruiker dekt.

Hoogte en bereik hoeven slechts eenmaal aan de spiegel worden aangepast. Bij elk verder gebruik kan de echo holder in minder dan 3 seconden volledig worden gemonteerd en gedemonteerd met één beweging met behulp van de geïnstalleerde snelsluiting.

De monitor van uw sonar is rechtstreeks op de bovenste plaat van de transducerstaaf bevestigd, terwijl de transducerkabel heel netjes op de gelaste haken kan worden gewikkeld. De bovenplaat van de transducerstang is geschikt voor alle dieptemeters van de grote fabrikanten. De voeding voor de echolood kan bijvoorbeeld via de batterij van de motor worden verkregen om de ruimte van een extra batterij te besparen.

De hellingshoek van de sensorstaaf kan eenvoudig worden aangepast in 3 stappen met 90 ° (3 vaste punten) met behulp van de klikvergrendeling. Vaak wordt de sonar vergeten op te zetten bij het landen met de boot en is hij beschadigd. Dit probleem is ook opgelost. De weerstand van de klikvergrendeling kan naar wens worden aangepast, zodat de sensorstang inklapt als de weerstand te hoog is, bijvoorbeeld als de sensor Komt in contact met de grond. Dit kan ernstige schade aan de gevoelige sirene voorkomen.

Afhankelijk van de zitpositie op de boot, kan de klikvergrendeling aan beide kanten door de bestuurder worden bevestigd.

De echoloodstang van de Carpspot echolood is volledig gemaakt van hoogwaardig V2A roestvrij staal, werd gepassiveerd door een dompelbeitsproces en is daarom een ​​solide aankoop voor het leven. Perfect gelaserde onderdelen en lasnaden met de hoogste concentratie onderstrepen de kwaliteit van deze echolood. Alle gelaserde afzonderlijke delen werden ook ontbraamd en geborsteld.

De spanwijdte van dit systeem voor de bootspiegel is max. 30mm. Dit kan echter worden uitgebreid met een extra 20 mm met de optionele afstandsplaat.

De Carpspot echo holder is verkrijgbaar in 2 lengtes (55 en 75 cm) en 2 kleuren. Naast de pure roestvrijstalen look is er ook een versie met zwarte poedercoating.

Beschikbaar in de volgende versies:

• Roestvrij staal: 55cm – gewicht ca. 1480 gram
• Roestvrij staal: 75cm – gewicht ca. 1620 gram
• Mat zwart: 55cm – gewicht ca. 1480 gram
• Mat zwart: 75cm – gewicht ca. 1620 gram

Link naar meer informatie: Carpspot.de

Reageer op dit artikel