CarpFeeling aanwezig op CARPZWOLLE

Do you feel it?

Vorig jaar maakten we als CarpFeeling ons ‘debuut’ op CARP ZWOLLE en ook dit jaar zijn we natuurlijk weer van de partij met een gave stand. Gedurende de beurs zal het merendeel van onze crewleden op de stand aanwezig zijn om met jou in gesprek te gaan over onze favoriete hobby. Ontmoet de mensen achter de artikelen en stel je vragen over bijvoorbeeld visveilige systemen, rigs, technieken en tactieken. Misschien heb je wel een goede tip voor ons in petto die we kunnen plaatsen op de website? 

CarpFeeling

“Kom langs de stand en ontmoet de mensen achter onze website.”

Natuurlijk nemen we ook nu weer genoeg van onze unieke merchandise mee. Deze kleding is doorgaans alleen verkrijgbaar in onze webshop en tijdens de beurs profiteer je van scherpe beursprijzen op onze shirts, hoodies, petten, mutsen en mokken. Met speciale package deals lopen de kortingen snel op! We praten je op onze stand graag bij over de prijzen en pakketten.

CarpFeeling Mutsen

“Deze heerlijk warme mutsen zijn nieuw in ons assortiment en voor het eerst verkrijgbaar op Carp Zwolle.”

Kom je naar CARP ZWOLLE? Zoek ons dan zeker even op voor een gezellig praatje en profiteer van de scherpe deals. Je vindt ons dit jaar op stand 203 in hal 2 (ook bekend als de Media hal) en je kunt ons eigenlijk niet missen. Tot dan!

 

Kijk voor meer informatie op onze website www.carpfeeling.com