CarpFeeling aanwezig op CARP ZWOLLE

Goed nieuws voor de fans van CarpFeeling. Jarenlang hebben we op onze website verslag uitgebracht van alle gave nieuwtjes op CARP ZWOLLE, maar voor het eerst sinds de oprichting van CarpFeeling zullen we zelf ook aanwezig zijn met een eigen stand. En dat gaan we vieren!

Om te beginnen zullen de meeste crewleden van CarpFeeling over het beursweekend aanwezig zijn op onze stand. Wij kijken er naar uit om jou als bezoeker te ontmoeten en in gesprek te gaan over dat wat ons het meeste boeit: karpervissen.

Fotograferen karpers

Goed leren fotograferen met zelfontspanner. Het kan bij ons op de stand

In onze fraaie stand staan we uitgebreid stil bij het gebruik van visveilige montages en het fotograferen met behulp van de zelfontspanner. Dat laatste combineren we zelfs met een vette actie! Ga in onze stand op de foto en maak kans op een midweek vissen op het prachtige water van De Ronde Bleek t.w.v. € 180,-

Dat is niet de enige prijs die we voor jullie in petto hebben, want we hebben een gave winactie op poten gezet met prachtige prijzen. Deelname aan deze actie is gratis en eenvoudig. Hoe alles in zijn werk gaat vertellen we je binnenkort op onze website. Houd deze dus goed in de gaten!

Karpervissen aan de Ronde beek

Maak kans op een midweek vissen op de Ronde Beek

Natuurlijk zal ook de CarpFeeling merchandise volop beschikbaar zijn op onze stand. Koop hier jouw exclusieve CarpFeeling items, bestaande uit gave shirts en hoodies, caps en onze unieke Carp Comic mokken. Speciaal voor de beurs hebben we zelfs enkele nieuwe items ontworpen en daar geven we op onze Facebookpagina zelfs enkele items van weg.

Karper Kleding Kopen

Check onze nieuwste hoodies bij ons op de stand!

Je vindt ons in hal 1, stand 110. Als je binnenkomt is het de hal aan je linkerzijde. Kom gerust langs voor een praatje of kopje koffie in onze fraaie stand. Tot dan!

Kijk voor meer informatie op onze website www.carpfeeling.com