CARP ZWOLLE 2018: Europa’s grootste karperbeurs

 

Echte karperfanaten weten het al lang: begin februari is het weer tijd voor de beurs der beurzen! In 2018 vindt de 24ste editie van CARP ZWOLLE plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari, natuurlijk weer in de Zwolse IJsselhallen.

 

Karperbeurs CARP ZWOLLE

 

Op het gehele beursoppervlak van de IJsselhallen (maar liefst 20.000 m²) tref je tijdens deze dagen niets anders aan dan alles over karpervissen. Zowel beginners als (ver)gevorderden in deze sport kunnen hier kennismaken met de nieuwste technieken, het hipste gadgets en het beste materieel. In een gezellige en ongedwongen sfeer krijg je uitgebreid de kans om karperbenodigdheden te bekijken en te testen. Standhouders van alle bekende nationale en internationale merken uit de karperwereld zijn aanwezig om jou hun nieuwste en beste producten te tonen. Maar reken ook op de aanwezigheid van internationale karpergrootheden die graag hun visgeheimen met jou delen. En geloof ons als we zeggen dat iedereen nog wat van hen kan leren! Naarmate de datum van 2, 3 en 4 februari 2018 dichterbij komt, plaatsen we hier op de website van CARP ZWOLLE een uitgebreid programma met de namen van sprekers van wie je demonstraties of lezingen kunt bijwonen.

 

Beurs karpervissen IJsselhallen

 

Alles over karpervissen vind je op CARP ZWOLLE

Natuurlijk kun je er sowieso op rekenen dat je hier alle nieuwste snufjes en materialen voor het seizoen van 2018 aantreft. De meeste zullen hier voor het eerst aan het grote publiek worden getoond. En daar kun je dus een van de eersten van zijn! Als je al eerder op CARP ZWOLLE bent geweest, weet je ook dat je weer tal van demonstraties kunt verwachten. Bijvoorbeeld over het knopen van onderlijnen, het maken van boilies en het gebruiken van voerboten. In de voerbotenvijver kun je trouwens ook zelf varen, als je wilt ontdekken welke voerboot het beste bij jouw wensen past.

 

CARP ZWOLLE 2018

 

De officiële start van het nieuwe karperseizoen

Ben je toe aan nieuwe gear? Heb je nog nooit eerder een hengel vastgehad? Ben je een hardcore karpervisser die ze niks meer wijsmaken? Of kom je gewoon voor de gezelligheid? Maakt niet uit, als je er maar bent. Want Europa’s grootste karperbeurs is gewoon zo’n evenement dat je niet wilt missen. Na de beurs ga je vol ideeën en nieuwe inspiratie naar huis en kun je niet wachten om je visspullen te voorschijn te halen en dat fijne karperwatertje op te zoeken. Als je die spullen niet al lang klaar had staan, want reken maar dat het gaat kriebelen! Daarom noemen we CARP ZWOLLE ook trots de officiële start van het karperseizoen: Season’s kickoff.

 

 

Houd deze site of onze social media-kanalen de komende tijd in de gaten voor meer nieuws en acties rond CARP ZWOLLE 2018. Geloof ons, het wordt geweldig. En op 2, 3 en 4 februari 2018 zien we je natuurlijk graag in persoon in de IJsselhallen in Zwolle.

 

TOP