Solar Tackle

CARP ZWOLLE verwelkomt Solar Tackle

Solar Tackle is een van ‘s werelds meest gerespecteerde merken in de karpervisserij. Solar Tackle staat bekend om z’n kwaliteit, originaliteit en innovatie. Het is ook één van de weinige bedrijven die nog steeds produceren in het Verenigd Koninkrijk.

Onder leiding van eigenaar Martin Locke heeft Solar Tackle sinds de oprichting in 1988 enkele tot de verbeelding sprekende producten uitgebracht, die bijna een cultstatus hebben verworven. Denk hierbij aan beroemde Clubmix, de Globetrotter en World Wide Pod, maar ook de hoogwaardige rvs-steunen en een complete serie aan revolutionaire wakersystemen. 

Stuk voor stuk producten die vanuit de praktijk zijn ontwikkeld en niet klakkeloos zijn gekopieerd van andere merken. Veel van deze producten zijn door andere merken gekopieerd, maar nooit geëvenaard.

Solar Tackle Team

Op CARP ZWOLLE zal Solar Tackle enkele nieuwe producten presenteren die je zeker even moet komen bekijken. Zo kun je de langverwachte Titanium Indicators zien en zelf ervaren.

Voor degenen die op zoek zijn naar een ‘edge’ is er de ‘4th Rod Special bait range’. Deze exclusieve serie hookbaits geeft je volgens Solar Tackle net dat beetje extra om je vangsten op te krikken.

Aanwezig op de stand zijn onder andere Martin Locke, Geert Ooms, Nick Helleur, Wesley Lagaert en Rogier Smit. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden over de producten of je misschien wel één van hun geheimen prijs te geven!