CARP ZWOLLE 2016

We zijn op zijn zachtst gezegd verbaasd over het aantal bezoekers van CARP ZWOLLE 2015, vooral op zaterdag. We hebben geprobeerd de problemen, die op zaterdag plaatsvonden, zo snel mogelijk op te lossen en hebben alles in werking gesteld zodat dit niet nog eens zou gebeuren. Wij streven ernaar dat alle bezoekers genieten van hun bezoek aan CARP ZWOLLE, wij verontschuldigen ons dan ook aan een ieder die hinder heeft gevonden van de drukte.

 

 

 

CarpZwolle2015-1

 

Wij zijn er achter gekomen dat meer karpervissers dan verwacht de beurs willen bezoeken en het is logisch dat iedereen zoveel mogelijk wil zien. Daarom hebben wij besloten dat CARP ZWOLLE 2016 zal plaatsvinden op vrijdag 29, zaterdag 30 én zondag 31 januari 2016. Wij beperken het aantal bezoekers per dag, zodat iedereen zoveel mogelijk stands kan bezoeken zonder hiervoor in de rij te hoeven staan.

 

CarpZwolle2015-29

 

Wij wensen jullie allemaal een fantastisch visseizoen toe en wij kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op de 22e editie van Europa’s Grootste Jaarlijkse Karper Beurs, CARP ZWOLLE 2016!

 

CarpZwolle2015-61

 

Mick Paine,
Organisator CARP ZWOLLE