Berns voerboten

Het Berns High Precision GNSS System

Wil je de exacte positie van de voerboot zien op de kaart? Door middel van het (speciaal door Berns Voerboten ontwikkelde) Berns High Precision GNSS System is het mogelijk om op de tablet en smartphone de exacte positie te zien. Hiervoor maken we gebruik van de Locus Map Pro app (te downloaden via Google Play). Tevens is het mogelijk om met slechts een druk op knop een nieuwe waypoint op te slaan. Opgeslagen waypoints zijn eenvoudig te laden. Door middel van de routebegeleiding kan je eenvoudig naar een opgeslagen waypoint varen.

GNSS Systeem

In tegenstelling tot andere voerboot GPS navigatiesystemen werken wij met het GNSS Systeem. GNSS werkt met meerdere satelliet systemen (GPS Amerika, Galileo Europa, Glonass Rusland, Beidou China). GNSS kan in totaal tot wel 3 maal zoveel satellieten ontvangen dan GPS. De nauwkeurigheid van het GNSS systeem is dan ook vele malen hoger dan GPS systemen.

Berns voerboten
Op zoek naar de exacte locatie van je voerboot?

De Berns High Precision GNSS System zendt de GNSS positie van de voerboot draadloos door naar de ontvanger aan de waterkant. De ontvanger kan bevestigt worden op een bankstick. De ontvanger kan eenvoudig verbonden worden met tablet of smartphone door middel van bluetooth. De zender/ontvanger werkt op de betrouwbare 433mHz frequentie, hierdoor zal de GNSS zender/ontvanger nooit storen met de voerboot en de fishfinder. Dankzij de Berns High Precision GNSS System kan je zelfs in het donker en tijdens mist zeer nauwkeurig je stel terug vinden. Bereik ca. 300 meter.

Berns voerboten zoek je stek op
Sla met slechts één druk op knop een nieuwe waypoint op

Bij aankoop van de Berns High Precision GNSS System in combinatie met de Xplore handmade baitboat is de installatie gratis!

 

Meer weten? www.bernsvoerboten.nl