BaitStar Xpert

De BaitStar Xpert

De nieuwe BaitStar Xpert voerboot is in 5 woorden samen te vatten: compact, wendbaar, snel, compleet en uiteraard betrouwbaar.

De Xpert kan naast het verspreiden van het voer op de normale manier (via voerkleppen) ook partikels/pellets/boilies tot 18mm verspreiden via de unieke BaitThrower (RoTo Feeder/BaitSpreader) die het voer in een diameter tot 10 meter rondom de boot kan verspreiden.

Verspreid je voer tot 10 meter rondom de boot met de BaitSpreader

Deze functie is zeer uniek en werkt vele malen beter dan bijvoorbeeld een vijzel waarmee men alleen een voerspoor kan aanleggen. Zo kunt u er dus voor kiezen om zowel compact te voeren door alleen de voerkleppen te gebruiken of een grote voerplek te maken d.m.v. de BaitThrower.

Check de bovenstaande video om de BaitThrower in actie te zien:

Qua design kan hij zeker mee de komende jaren want hij ziet er flitsend uit, maar ook is er goed over nagedacht. Zo is het mogelijk om de rig in de voerbak te leggen zonder de voerkleppen te hoeven openen, dit d.m.v. de speciale rig sleuf aan de achterkant. 

Ook hebben wij afgelopen maanden nieuwe electronica ontwikkeld en wij kunnen zeggen dat deze zeer betrouwbaar is gebleken, de GPS/Autopilot module (met 30 programmeerbare stekken) is simpel in gebruik en spot on, dus uw rigs liggen binnen no-time weer op hun plek!

BaitStar BaitThrower
De BaitThrower van BaitStar

Onze nieuwe SonarTab dieptemeter/fishfinder werkt perfect samen met de Xpert en geeft een super goede weergave van het bodem verloop en de bodem gesteldheid (hard/zacht) ook informatie over diepte, temperatuur en vis detectie worden netjes weergegeven.

Wij verkopen tijdens CARP ZWOLLE de BaitStar Xpert voerboot inclusief alle bovengenoemde opties (GPS/Autopilot, SonarTab dieptemeter en BaitThrower) incl. 13Ah Lithium-Ion accu voor een speciale prijs van 1599 euro!

Koop hem compleet voor een speciale beursprijs.

Kom naar stand 319 in Hal 3 voor een demostratie en laat je overtuigen of ga nu direct naar onze website om de BaitStar Xpert online te bewonderen en je hem al in huis hebt voor het begin van het nieuwe seizoen! 

website: www.baitstar.nl

Reageer op dit artikel