Baitstar Voerboten

Na 3 jaar afwezigheid zal BaitStar voerboten ook weer aanwezig zijn op CARP ZWOLLE 2020!

BaitStar voerboten is al meer dan 6 jaar uw betrouwbare partner in alles wat met voerboten te maken heeft, van het adviseren in de koop van een nieuwe voerboot tot de mogelijkheid voor het huren van een complete voerboot met alle opties (GPS/autopilot, dieptemeter etc.) voor uw vistrip. Maar ook voor upgrade en reparatie van uw eigen voerboot kunt u terecht bij ons.

Tijdens CARP ZWOLLE 2020 zullen wij ook een aantal mooie beurs aanbiedingen hebben en zullen wij ook ons gamma aan voerboten en accessoires tonen, dit inclusief de unieke BaitThrower.

Onze Xpert en Advanced serie voerboten kunnen naast het verspreiden van het voer op de normale manier (via voerkleppen) ook partikels/pellets/boilies tot 18mm verspreiden via de revolutionaire BaitThrower (RoTo Feeder/BaitSpreader) welke het voer in een diameter tot 10m rondom de boot kan verspreiden.

Deze functie is zeer uniek en werkt vele malen beter dan bijvoorbeeld een vijzel waarmee men alleen een voerspoor kan aanleggen.

Van alle gemakken voorzien!

Kom naar stand 319 in hal 3 voor een demonstratie en laat u overtuigen! Wij delen deze stand met WBbaits en daarom hebben wij naast onze eigen aanbiedingen, ook mooie acties inclusief boilie pakketten hebben (zowel freezers als readymades).

Tot ziens in hal 3 bij stand 319!

Meer weten? Bezoek: www.baitstar-voerboten.nl

Reageer op dit artikel