Avid carp op CARP ZWOLLE

Avid Carp: een diversiteit aan producten

Avid Carp is uiteraard nadrukkelijk aanwezig op CARP ZWOLLE en staat het hele weekend met een groot team voor jullie paraat. Op de stand van Avid kun je een diversiteit aan producten komen bekijken. Denk hierbij aan tenten, stretchers, hengels, Lokdown bankware en nog heel veel meer! 

Wij geven je graag een advies op maat en natuurlijk ben je ook van harte welkom voor gewoon een gezellige babbel! Benchmark memory foam lite

Als er één product niet mag ontbreken op de beurs, dan is dat natuurlijk ons ‘ongeëvenaarde’ Benchmark bed! 

Met grote trots presenteren wij jou graag onze nieuwe ‘Lite weight Champ’. De Benchmark Lite bedden zijn enorm licht van gewicht, sterker nog, het sleepsystem is zelfs het lichtste bed dat er op de markt verkrijgbaar is! Met een gewicht van maar liefst 9.6kg voor de sleepsystem (inclusief slaapzak) en 6.9kg voor het standaard bed.

Het sleepsystem weegt slechts 9.6kg!

Ondanks de enorme afname aan gewicht, is er op slaapcomfort absoluut niet bezuinigd.  Bij een Lite bed krijg je dus gegarandeerd het meest luxe en lichtste bed dat er op de markt verkrijgbaar is! 

Kom dus zeker even ‘proef liggen’ of til het bed eens op met je pink. 

Wij laten je namelijk dolgraag versteld staan!

Verkrijgbaar in een sleepsystem en een standaard versie.


Avid Lok down bankware

Lok Down – Een zeer veelzijdige range aan producten!

Met de Lok Down range hebben wij een diversiteit aan hoogstaande producten ontwikkeld. Bancksticks, buzzerbars, bobbins, butt grippers, stage stands, snag ears, buzz-pods en vele andere producten.

Lok Down staat voor innovatief, duurzaam en uiterst betrouwbaar. Een bijkomend pluspunt is de prijskwaliteitsverhouding dus bezoek zeker onze stand en laat je versteld staan! 

Een traditionele set-up maar sterk verbeterd!

Bancksticks en stormpoles zijn er in vele soorten en maten, het is traditioneel en natuurlijk onmisbaar in onze visserij. Om een verbeterde versie op de markt te zetten moest in onze ogen vooral het mechanisme aangepakt worden. Het moest voorgoed verleden tijd zijn dat een set-up ooit nog in kon zakken en dat er een echte ‘Lok Down’ versie kwam. Het mechanisme van de Lok Down Bankware is uitgerust met een interne rubberen kraag. Deze rubberen kraag grijpt rondom vast en zorgt ervoor dat het inzakken van de setup voorgoed verleden tijd is! 

Sterk, betrouwbaar, Lok Down!


Meer weten? www.avidcarp.com

Reageer op dit artikel