3 Nieuwe Betaalwateren van Fisherman Holidays

Naast de vertrouwde betaalwateren zoals bij voorbeeld La Horre, Domaine de Brocard of Lac de Grosley, pakt Fisherman Holidays dit seizoen weer uit met 3 nieuwe wateren. De 3 bestemmingen zijn zeer verschillend maar hebben één ding gemeen: hun prijs valt heel goed mee.

Lago di Salasco

Het eerste betaalwater ligt in Italië en heet Lago di Salasco. Inderdaad, naast Pizza en Spaghetti zijn er in Italië ook giganten van 40 kg+. ‘Il Toro’ en ‘Peppa Pig’ zijn de grootste Italiaanse karpers, met name 40, 400 kg en 40,000 kg, en die zwemmen alle twee op Salasco rond. Hoewel het meer niet naast de deur ligt, vallen de prijzen heel erg mee: €150,- voor een weekje vissen.

Salasco - Fishermen Holidays

Etang du Moulin

Etang du Moulin is 18 hektare groot water dat in Noord Oost Frankrijk ligt. Maximum 16 vissers kunnen dit betaalwater bevissen dat bezet is met meer dan 800 karpers tot 30 kg. Ook hier zijn de prijzen erg aantrekkelijk: € 210,- per week, €120,- per midweek en €90,- per weekend (prijzen per visser). Omdat het water maar 3 uur rijden is van thuis, is Etang du Moulin zeker een uitstekende optie voor kortere trips.

Etang du moulin - Fishermen Holidays

Nautica

Het derde meer waar we 2017 mee inzetten heet Nautica. Het is een prachtig 7 hectare meer met karpers tot 27,4 kg dat in Centraal Frankrijk ligt tussen Bourges en Montluçon. Het maakt deel uit van verschillende meren die in de vorige eeuw uitgegraven werden. De overvloed aan natuurlijk voedsel garandeert de stevige groei van onze karpers. De bodem is zo goed als vlak met enkele obstakels aan de overkant. De dieptes gaan van 0,6m bij de stekken tot 3,5 meter. De 9 stekken zijn mooi verdeeld over het meer en liggen tussen struiken en enkele bomen. Nautica is een prachtige optie voor exclusief afhuren voor groepen van 5 – 7 vissers! Prijzen vanaf €235,- per week.

nautica - Fishermen Holidays

We zijn dit jaar aanwezig op de beurs van Zwolle, kom dus gerust even voorbij voor een babbeltje. We staan er om jullie vragen te beantwoorden. Tot dan!

Link: www.fishermanholidays.com/nl