CARP ZWOLLE 2020

CARP ZWOLLE 2020 – alweer een succesvol jaar!

Van vrijdag 31 januari tot zondag 2 februari 2020 werd de stad Zwolle in Nederland opnieuw omgevormd tot een walhalla voor karper vissers. Gedurende 3 dagen waren de beurshallen van de IJsselhallen tot de nok toe gevuld met alles wat maar met karpers te maken heeft. In totaal hebben we meer dan 18.000 bezoekers mogen verwelkomen op CARP ZWOLLE 2020. Dit is weer een recordaantal bezoekers, dat de 17.500 overtrof die de grootste en beste jaarlijkse karperbeurs van Europa in 2019 bijwoonden.

Dit jaar kwamen er weer bezoekers uit alle windstreken. Behalve uit Nederland en de omliggende landen, waren er karpervissers uit 27 verschillende landen aanwezig; zelfs Rusland en de Verenigde Staten waren vertegenwoordigd!

Naast de bezoekers droeg elk deelnemend bedrijf bij aan het succes van CARP ZWOLLE. De combinatie van 142 stands, verspreid over 20.000 m², met standhouders uit 15 verschillende landen werd opnieuw het internationale karakter getoond van CARP ZWOLLE en karpervissen in het algemeen. Met de nieuwste producten die werden getoond, in combinatie met demonstraties en lezingen door Europese topvissers, was dit een weekend dat niet snel zal worden vergeten!

Als organisatie willen we alle bezoekers en exposanten bedanken voor hun deelname, net als iedereen van de IJsselhallen-Zwolle die alles zo soepel mogelijk hebben laten verlopen.

Dit was absoluut de beste editie van CARP ZWOLLE tot nu toe.

Wij zijn al begonnen met het organiseren van de 27e jaarlijkse editie van Europa’s favoriete karperbeurs en dit wordt de 25e keer dat we de show in de IJsselhallen-Zwolle gaan houden!

CARP ZWOLLE 2021 vindt plaats op 29, 30 en 31 januari 2021, noteer het vast in je agenda!

Als je deze editie hebt gemist of wil herbeleven, bekijk dan ons complete complete fotoverslag.

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Breur

Alleen jammer dat er steeds meer kramen bij komen met boilies. Zelfs bedrijven die zelf geen boilies maken maar gewoon bij een boilie boer bestellen andere sticker er op prijs verdubbelen en klaar.