CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Europa's grootste karperbeurs: 29, 30 en 31 januari 2016

Lezingen van experts
LEES MEER +

Lezingen van experts

Er is altijd veel te zien en te doen op CARP ZWOLLE. Materialen, aas, nieuwe technieken. Maar het belangrijkst is dat je weet hoe je de mooiste en grootste karpers vangt. Ook dit jaar hebben we weer een aantal toppers uit de karperwereld gestrikt om een lezing op hun expertisegebied te verzorgen. Ga lekker zitten en laat je inspireren door hun tips en technieken, die je na de beurs zelf in de praktijk kunt brengen!
20.000 m² karpergeweld
LEES MEER +

20.000 m² karpergeweld

CARP ZWOLLE is de grootste karperbeurs in Europa en jij kunt erbij zijn! Tijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen maak je kennis met de nieuwste gadgets en gear die je voor je hobby nodig hebt (of die gewoon leuk is om te hebben). Alle karperfanaten van Nederland en ver daarbuiten komen op 29, 30 en 31 januari 2016 naar Zwolle voor een geweldige karperbelevenis in de IJsselhallen.
Deskundig advies en demonstraties
LEES MEER +

Deskundig advies en demonstraties

Nationale en internationale karperexperts zijn tijdens CARP ZWOLLE 2016 aanwezig om jou de fijne kneepjes van het karpervissen bij te brengen. Ook als je denkt dat je alles al weet, kun je nog heel wat van deze profs leren om die echte monsters te vangen. Ze staan op verschillende plekken in de beurs voor je klaar met advies en demonstraties.

CARP ZWOLLE 2016: SEASON'S KICKOFF

Op 29, 30 en 31 januari 2016 kunnen karperliefhebbers uit heel Nederland en ver daarbuiten hun hart weer ophalen: CARP ZWOLLE editie 2016 vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Ook dit jaar maken we er een extra groot feest van.

De gehele beursvloer van de IJsselhallen in Zwolle staat tijdens CARP ZWOLLE 2016 in het teken van karpervissen en niets dan karpervissen. Hier vind je de nieuwste gadgets, check je de fijnste kleding en maak je kennis met de beste materialen van het seizoen 2016.

Uit ervaring weten we dat het karperbloed dat bij ons allen door de aderen stroomt tijdens de beurs begint te borrelen. Direct na de beurs verklaren we het nieuwe karperseizoen dan ook officieel voor geopend! We hebben er zin in! Jij ook?

LEES MEER +

Aftermovie CARPZWOLLE 2015

Ali
Hamidi

Korda
"Ik hou ervan elk jaar naar de CARP ZWOLLE te komen. Niet alleen krijg ik de kans mijn Europese collega’s weer eens te spreken, maar ook ontmoeten we hier veel van onze fans. Ze komen van heinde ... "

Lees meer +
Frank
Warwick

Frank Warwick Baits
"Carp Zwolle is niet alleen langstlopende Europese beurs, maar ook mijn persoonlijke favoriet. Een jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de hele wereld van karpervissers!"

Lees meer +

Meestgestelde vragen

Carp Zwolle 2016 vindt plaats op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 januari 2016 in de IJsselhallen in Zwolle. Op vrijdag en zaterdag is de beurs open van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag van 9:00 tot 16:00 uur.

Op dit moment is het lezingenprogramma nog niet bekend, maar reken erop dat er weer een groot aantal profs staat te trappelen om hun ervaringen en technieken met jullie te delen. Kom binnenkort nog eens terug voor meer informatie.

De kaarten voor de CARP ZWOLLE 2015 kosten € 16,- aan de kassa. Koop jij je kaarten online dan betaal je slechts € 12,-. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang.

LAATSTE NIEUWS

VIEW ALL -
Europa's grootste karperbeurs
TOP