FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Europa's grootste karperbeurs: 3, 4 en 5 februari 2017

LEES MEER +

Lezingen van experts

Er is altijd veel te zien en te doen op CARP ZWOLLE. Materialen, aas en technieken. Maar het belangrijkst is dat je weet hoe je de mooiste en grootste karpers vangt. Ook dit jaar hebben we weer een aantal toppers uit de karperwereld gestrikt om een lezing op hun expertisegebied te verzorgen. Ga lekker zitten en laat je inspireren door hun tips en technieken, die je na de beurs zelf in de praktijk kunt brengen!
LEES MEER +

20.000 m² karpergeweld

CARP ZWOLLE is de grootste karperbeurs in Europa en jij kunt erbij zijn! Tijdens de officiële aftrap van het nieuwe karperseizoen maak je kennis met de nieuwste gadgets en gear die je voor je hobby nodig hebt (of die gewoon leuk is om te hebben). Alle karperfanaten van Nederland en ver daarbuiten komen op 3, 4 en 5 februari 2017 naar Zwolle voor een geweldige karperbelevenis in de IJsselhallen.
LEES MEER +

Deskundig advies en demonstraties

Nationale en internationale karperexperts zijn tijdens CARP ZWOLLE 2017 aanwezig om jou de fijne kneepjes van het karpervissen bij te brengen. Ook als je denkt dat je alles al weet, kun je nog heel veel van deze professionals leren om die echte monster karpers te vangen. Ze staan op verschillende plekken op de beurs voor je klaar met advies en uitgebreide demonstraties. Zorg dat je erbij bent!

CARP ZWOLLE 2017: SEASON'S KICKOFF

Op 3, 4 en 5 februari 2017 kunnen karperliefhebbers uit heel Nederland en ver daarbuiten hun hart weer ophalen: CARP ZWOLLE editie 2017 vindt plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Ook dit jaar maken we er een extra groot feest van.

De gehele beursvloer van de IJsselhallen in Zwolle staat tijdens CARP ZWOLLE 2017 in het teken van karpervissen en niets dan karpervissen. Hier vind je de nieuwste gadgets, check je de fijnste kleding en maak je kennis met de beste materialen van het seizoen 2017. Uit ervaring weten we dat het karperbloed dat bij ons allen door de aderen stroomt tijdens de beurs begint te borrelen. Direct na de beurs verklaren we het nieuwe karperseizoen dan ook officieel voor geopend! We hebben er zin in! Jij ook?

BESTEL JE TICKETS ONLINE EN PROFITEER

Bestel je tickets nu online en maak kans op een verzorgde visreis naar Frankrijk, Marokko of Turkije. Wil jij meer weten over de voordelen van een e-ticket of het winnen van een visreis? Klik dan hier

PLATTEGROND CARP ZWOLLE 2017

Ook tijdens CARP ZWOLLE 2017 zijn de IJsselhallen weer tot de nok gevuld. Wil jij weten welke bedrijven allemaal deelnemen en waar je ze kunt vinden? Bekijk dan snel de plattegrond.

MEESTGESTELDE VRAGEN

Carp Zwolle 2017 vindt plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 februari 2017 in de IJsselhallen in Zwolle. Op vrijdag en zaterdag is de beurs open van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag van 9:00 tot 16:00 uur.

Op dit moment is het lezingenprogramma nog niet bekend, maar reken erop dat er weer een groot aantal profs staat te trappelen om hun ervaringen en technieken met jullie te delen. Kom binnenkort nog eens terug voor meer informatie.

Op CARP ZWOLLE staan meer dan 140 stands, verdeeld over 20.000 m2.

Met een e-ticket op zak speel je automatisch mee voor een visreis naar Frankrijk, Turkije of Marokko! Elke beursdag verloten wij een reis onder alle aangeschafte e-tickets. Meer weten over deze prijzen? Win een visreis met je e-ticket

Een e-ticket voor CARP ZWOLLE 2017 kost je € 12,00 per dag. Daarnaast betaal je € 1,66 administratie kosten. Deze kosten zijn voor het bedrijf Ticketscript die de kaartverkoop beheerst.

Ali
Hamidi

Korda
"Ik hou ervan elk jaar naar de CARP ZWOLLE te komen. Niet alleen krijg ik de kans mijn Europese collega’s weer eens te spreken, maar ook ontmoeten we hier veel van onze ... "

Lees meer +
Frank
Warwick

Frank Warwick Baits
"Carp Zwolle is niet alleen langstlopende Europese beurs, maar ook mijn persoonlijke favoriet. Een jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de hele wereld van karpervissers!"

Lees meer +
Pieter
van der Werfhorst

Strategy
"CARP ZWOLLE bestaat al weer 22 jaar en ik kan mij de eerste keer nog erg goed herinneren. Als jong verlegen karpervissertje liep ik rond in een veel te grote snoepjes..."

Lees meer +
Europa's grootste karperbeurs
TOP